Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: outdoor shopping... |
autor komentarza: arturo.sz |
data dodania: 2012-05-17 13:16:09 |
treść: Produkty są raczej kiepskiej jakości, często na zapleczu dosłownie siedzi typek i wyszywa znaczki firmowe na maszynie. Miałem okazję porównać (miałem na sobie) spodnie trekkingowe salewy, koszulę NF (niby takie same modele), z dalszej odległości prawie identyczna, a po dotknięciu czar prysł, zupełnie inny materiał, taki bardziej plastikowo-foliowy. W ostateczności kupiłem plecak 45 litrów i w zasadzie w ciągu kilku dni się popsuł. Ale też z drugiej strony, kolega kupił buty, podróbę NF i jest zadowolony. Nie popsuły się, wszystko działa (koszt ok 80zł na nasze) W kathmandu było tego więcej. Pozdrawiam |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.