Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Park Yellowstone |
autor komentarza: cool_kuba |
data dodania: 2012-07-05 10:44:07 |
treść: Dzięki za odpowiedź. zdjęcia super! Czyli rozumiem że miejsca noclegowe w parku nie trzeba rezerwować chociaż można. Ja zamierzam poświęcić półtorej tygodnia na zwiedzanie parku yellowstone dlatego myślę o pieszych wyprawach. I w takim wypadku trochę mi się wynajem samochodu nie opłaca. Bo tylko po to żeby go zostawić na parkingu. Interesuje mnie temat innych środków transportu. 1. Czy istnieje możliwość dojazdu komunikacją publiczną do yellowstone? (np autobus z Denver) 2. Czy po samym parku kursują jakieś busiki dla turystów? 3. Czy w ostateczności w USA można łapać stopa czy to jest raczej nie możliwe? 4. Wreszcie jakie jest najlepszy sposób na pozbycie się części bagażu na 2 tygodnie? (jakieś przechowalnie czy może lepiej próbować w jakiś prywatnych motelach) |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.