Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Honagokng- Guilin , pociąg bilet 27 XII - mam pare pytań |
autor komentarza: neronek |
data dodania: 2012-07-10 10:15:45 |
treść: Witam niedawno kupiłem bilet łączeniowy Warszawa -Moskwa - Pekin - Hongkong .- Bangkok -Warszawa 2400zł na 26 XII a więc tuż przed nowym rokiem podroż zaczynam od HGK dlatego proszę Was o pomoc ; 1 - czy i jak kupić bilet z Hongkongu do Guilin pociąg autobus ? 2- czy Nowy Rok jest hucznie obchodzony przez chińczyków bo wtedy pewnie mogą być problemy z zakupem biletu , chociaż to nie jest ich Nowy Rok ale ... 3- moja trasa to HGK - Yangshuo / sylwester i tu pytanie : wiem że na piękne pola ryżowe i upalne dni nie mam co liczyć , ale jak to jest zz ta pogodą w tym czasie może ktoś był w styczniu / Kunming- Lijiang - Dali - Loas - Tajlandia 4- jaka może mnie spotkać pogoda w w/w miejscach 5- co z kasą czy brać $$ czy lepiej karty jak karty to jakie wybrać bankomaty . 6 - Wąwóz skaczącego tygrysa : czy ktoś z Was był tam w styczniu ? chciałbym bardzo zrobić 2 dniowy trek dlatego nie wiem jak wygląda to z pogodą w styczniu . 7 - generalnie jakieś wasze wskazówki uwagi itd mile widziane .... dzięki za wszystkie Wasze info pozdrawiam neronek |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.