Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Ukraina + Krym 2012 WAŻNE INFORMACJE!!! |
autor komentarza: Lezginka |
data dodania: 2012-07-14 20:46:05 |
treść: źle troszke odczytałeś mój zapis fakt u nas hrywna kosztuje koło 44gr, jednak to co ja napisałem to kurs złotego do hrywny czyli za 1zł otrzymujesz w kantorze około 2,4 hrywny. Podczas mojego pobytu kurs był niemal stały od 2,38 do 2,40. Jak płacłem we Lwowie kartą mbanku po przewalutowanie przeliczyło mi hrywne po 43 grosze. Co do wymiany śmiało bierz złotówki i wymieniaj na Ukrainie. Wymień je najlepiej we Lwowie tam najlepszy kurs 2,4, minimalnie słabszy był na samej granicy 2,39. Jeśli chodzi o wschodnią Ukraine i Krym tam trudniej wymienić złotywki ja widziałem je 2razy w kantorze w Jałcie i raz w banku w Doniecku, gdzie był najsłabszy kurs 2,36 ale to kurs bankowy. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.