Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Iran we wrześniu |
autor komentarza: aq5 |
data dodania: 2012-07-15 21:21:49 |
treść: A jak leciałaś?Tzn. mam na mysli skad i jakie linie?Lufyhansa droga ale turecki Pegasus z Berlina z 1 przesiadką w Istanbul w granicach 1400 PLN.Jak na taką trase to niezbyt drogo...Ciekaw jestem,co mi z tego wyjdzie,może w przyszlym tygodniu odbiore wreszcie paszport i bedzie mozna rozpocząć jakies oficjalne kroki w kierunku wizowym.Poza Europa to ja bylem tylko w maroku,ale za to objechalem je własnorecznie samochodem i to jest dobre doswiadczenie;).A jak nie wyjdzie nic z tego Iranu to i tak wsiadam w samochod w kierunku Serbia,macedonia i Albania.W tamtym roku bylem w Bośni i Hercegowinie,polecam,islam w Europie... |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.