Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Afryka dzika |
autor komentarza: Bonifacja |
data dodania: 2012-07-19 18:59:07 |
treść: Witaj Andrzeju - pojęcia nie masz jak się ucieszyłam, kiedy się odezwałeś. Wątek zrobił się faktycznie tasiemcowy, ale to przeze mnie, bo nie mogła się skleić ta wyprawa. Ale teraz już chyba wszystko jest na najlepszej drodze, wizy przyjechały z Berlina, bilety na samolot już są, lecimy z Krakowa,via Monachium i Johanesburg , camper zarezerwowany - teraz tylko przygotowania do podróży( prawie miesiąc), którą także zorganizowaliśmy sami. O Botswanę raczej nie zahaczymy, bo to będzie temat na następną wyprawę połączoną z Zimbabwe. Zobaczymy. O piwie w Krakowie także pamiętam. Na pewno się jeszcze odezwę - mam mnóstwo pytań, może jakiś małpia poczta?? Podaję Ci adres jakby co - ankazet3@wp.pl i pozdrawiam serdecznie. Na pewno masz masę wrażeń. Wirtualny całus,,,,, Czy naprawdę mieszkasz w Tora Bora? |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.