Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Namioty dachowe, kamizelki. Producent |
autor komentarza: bulbak |
data dodania: 2012-08-08 10:54:55 |
treść: a ja zdecydowanie NIE POLECAM tego producenta, namioty nie sa dobrej jakości choc sam pomysł rewelacja. Jednak człowiek który to produkuje jest nie żetelny, nieterminowy, dużo obiecuje, dużo gada, a później nic z tego nie wychodzi i nie odbiera telefonów, ale tylko od tych gdzie podejżewa że klient może sie o coś upominać, albo być niezadowolony, jak nie zna numeru to odbiera, także coś jest nie tak!!! do tej pory nie dosłał mi drabinki. Namiot miał kilka niedoróbek więc miał je poprawić, trwało to zdecydowanie za długo a jak przestał odbierac ode mnie telefony to myślałem że już sie pożegnałem z namiotem. Zawsze mają na stanie tylko jeden którego akurat termin odbioru przez kogoś sie przesunał i moga go sprzedac. Nie polecam. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.