Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Watkow jest kilka |
autor komentarza: ringo1 |
data dodania: 2012-08-12 12:58:11 |
treść: Planuje w przyszlym roku podroz samochodem po Balkanach i szukam chetnych.Wyjazd z Gdanska.Dysponuje samochodem osobowym osmioosobowym,ale propozycja jet max.dla czterech osob +ja ze wzgledu na wygode.Proponuje trase:Gdansk-Bratyslawa-Budapeszt-Constanca-Warna-Saloniki-Durres- chorwackie Wybrzeze Adriatyku-Triest-Wieden-Praga-Gdansk,ale to tylko luzna propozycja,ponadto z trasy mozna zrobic krotkie wypady doSerbii,Macedonii,Bosni:podstawowa trasa to 6000km i mozna ja modyfikowac sobie w dowolny sposob.Noclegi najlepiej na polu namiotowym.Termin wyjazdu otwarty,czas trwania dowolny.Czego oczekuje?Oprocz milego towarzystwa wspolfinansowania kosztow przejazdu.Jestem singlem,moze przeczyta to jakas mila singielka? Nastepny temat:20.09.br wylatuje w trase Gdansk-Barcelona-Paryz-Mediolan-Monachium.W Mediolanie i w Monachium mam juz noclegi zarezerwowane,ale nadal szukam pokoi jednoosobowych w Barcelonie i Paryzu(mam tylko wstepne rezerwacje) bede wdzieczny jesli ktos moze cos podpowiedziec(niedrogo). Z Monachium wyjade 3 lub 4.10 chce tam kupic jakis samochod i wyruszyc nim do Lichtensteinu zwiedzajac po drodze Bawarie a nastepnie przez poludniowe Niemcy udac sie do Köln , nastepnie ruszyc w kierunku krajow Beneluxu,powrot z przystankiem w Berlinie do Gdanska:Jesli jest ktos chetny aby dosiasc sie w Monachium(akurat w tym czasie bedzie Oktoberfest)to zapraszam.Pozdrawiam |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.