Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: czy jest bezpiecznie |
autor komentarza: podrozniczka76 |
data dodania: 2012-08-16 02:06:44 |
treść: Witam. Byłam. Dotarłam z Laosu trochę "na wygodnie" bo samolotem z Laosu . Chodziło o to że mieliśmy mały poślizg czasowy przez zatrucie pokarmowe i trzeba było "nadrobić czas" zamiast 8 - 9 h jazdy autobusem lub busem to podróż zajęła o ile pamiętam godzinę (?) , sprawdzę w swoim dzienniku bo teraz go nie mam przy sobie a to było w lutym tego roku. Byłam w pozytywnym szoku jeśli chodzi o Kambodżę . Spodziewałam się dzikusów czyhających na mnie, na mój plecak ect. Ten kraj tak się rozwija.Przejazd "ichniejszym" autobusem to była przygoda życia :D ale się rozpisałam a chciałam napisać że czułam się bezpiecznie i byłam zaskoczona że drogi mają miejscami lepsze niż w Polsce. Pozdrawiam. Dobranoc p.s. wpadnę tutaj niebawem i coś jeszcze dopisze jak dorwę swój dziennik ( no-ta-be-ne cały czas się zbieram żeby tą podróż opisać na blogu ....może wkrótce :) |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.