Forum dyskusyjne dodanie komentarza
| temat: koszmar |
| autor komentarza: fotodrab |
| data dodania: 2012-08-21 12:03:43 |
| treść: Przemku - nie przesadzaj! Nie doczytuj sie czegos, czego w poscie nie ma! Nikt nie dzieli podrozy na lepsze, czy gorsze. Jedynie takie, ktore moga wchodzic w krag zainteresowan globtrotera, jak i takie ktore bardziej zainteresuja wycieczkowicza. Tutaj opisane sa problemy, ktore raczej nie beda udzialem globtrotera. Ponad to wyciaganie wnioskow generalnych na podstawie jednostkowego przykladu jest co najmniej drazniace. Co do zdjec - nikomu nie pisalem ( a przynajmniej nie pamietam takiego przypadku) ze zdjecie sie nadaje, lub nie, chociaz czesto zdarza mi sie tak myslec. Jest mnostwo galerii tematycznych i generalnych gdzie pewne zdjecia mozna wystawiac. Tutaj chyba z zalozenia mialy to byc zdjecia wlasnie globtroterow. Ja wchodzac na ta galerie tego wlasnie oczekuje, na to sie nastawiam. W momencie, gdy ktos wstawia tu zdjecie kompletnie z innej bajki, to mam wrazenie, ze nie szanuje mojego czasu, a tym samym i mnie. Przemku - piszesz , ze cos jest smieszne i malostkowe. Czyz nie jest czyms takim wlasnie ocenianie ludzi na podstawie tak niklych przeslanek? |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.