Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Jak podróżować pociągiem po Chinach? Relacja/poradnik |
autor komentarza: mrcanberra |
data dodania: 2012-09-18 23:18:47 |
treść: sorry, jeszcze raz wszedlem na ten Twoj blog i znalazlem cos o Tobie, takze takie informacje dla czytajacego daja jakis klarowny obraz Twojej osoby i tego co robisz i jak robisz. Problemem jest uklad tego bloga i dlatego trudno dotrzec do tego co chcialby sie dowiedziec czytelnik. Musisz popracowac nad przyjaznym ukladem strony na wordpressie standardowo jest, ze wpisy leca od najnowszych do najstarszych, gdzies tam sa informacje o stronie czyli Tobie tutaj, a mniej wazne rzeczy jak wtyczka z FC sa, ale ja dalbym ja nie na 1 plan, ale gdzies w dole. Napisy czarne na szarym tle powoduja niedopatrzenia stad mzona sie pogubic i ktos kto sie zmeczy szybko opusci Twoj blog. Musi on byc przyjazny bo teraz nie ejst za bardzo. Takie moje uwagi |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.