Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Zarys planu-parę pytań |
autor komentarza: arnie |
data dodania: 2012-09-19 19:45:37 |
treść: Cześć, ma to być wyjazd czysto rekreacyjny,odpoczynkowy oto zarys: 1.Przylot Bangkok. 2.Bangkok. 3.Wylot do Phuket-i tu dalej nie wiem bo chciałbym dostać się do Kao Sak i spędzić nocleg jeżdżąc na słoniach etc.Jak się dostać do Kao Sak z Phuket lub z Krabi? 4.Kao Sak 5.Powrót z Kao Sak do Phuket albo Krabi,potem chciałbym pojechać na Phi Phi a resztę spędzić gdzieś gdzie ładnie i nie wiem za bardzo czy ma to byc Krabi,czy jakaś wyspa?Koh Lipe,czy inna?Mam 2 tygodnie albo trochę ponad. Potem powrót samolotem do Bangkoku i jeszcze z dwa dni w Bangkoku. Jeśli macie jakieś pomysły to chętnie:). |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.