Forum dyskusyjne dodanie komentarza

powrót

temat: Tanie noclegi-LWÓW
autor komentarza: emirek
data dodania: 2012-10-14 15:45:29
treść:
Witam,
Polecam noclegi u Swietłany. Byłam w Odessie od 1 do 12 września. Nocleg zatwierdziłam przez telefon. Konkretnie spałam spalam u pani Ludmiły, ponieważ Swietłana nie miała już miejsc.

Wyglądało to w ten sposób, że na lotnisko przyjechała po mnie i narzeczonego synowa Swietłany Olga, która zawiozła nas do swojej matki Ludmiły.

Swietłan i Ludmiła mieszkają blisko siebie. Pokój był około 12m kwadratowych, z TV (nawet polskie programy), radiem, balkonem i klimatyzacją. Na dole kuchnia i łazienka. We wrześniu byliśmy tam tylko we dwoje i pani Ludmiła, która bardzo o nas dbała. Wyposażyła w mapy, koce, ręczniki, parasol na plaże, itp., nawet upiekła ciasto. Wszystko wyjaśnia i chętnie opowiada o historii kraju. Standard dobry, wiadomo, gdyby był komplet gości (czyt. jeszcze dwa pokoje zajęte) to mógłby być problem z łazienką.
Do plaży 15 min - wolnym spacerkiem
Do centrum - marszrutką 35 - 45 min
Zalety - niedaleko piękna plaża, cisza i spokój, relaks, blisko bufet, gdzie dają prawdziwe i pyszne ukraińskie jedzenie - TANIO płaciliśmy 200 hrywien za dobę za dwie osoby (ok.45 zł/os)
Wady - daleko do centrum - jeśli ktoś chce codzienni balować
KONTAKT: Ludmiła 0482 - 370-115
OLGA 0939771691

Odessa 25016
Ogrodnaja 5/2 (Uwaga trudno znaleźć na google maps)

Pozdrawiam i życzę miłego pobytu w Odessie
tytuł:
treść:
użytkownik: hasło:

Strefa Globtrotera

Forum dyskusyjne

Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.

Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.

Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.

Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.

Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.

Jak dodać wątek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
  2. Zaloguj się (na każdej stronie)
  3. Utwórz nowy wątek na forum [tutaj]
X

Serwis Globtroter.pl zapisuje informacje w postaci ciasteczek (ang. cookies). Są one używane w celach reklamowych, statystycznych oraz funkcjonalnych - co pozwala dostosować serwis do potrzeb osób, które odwiedzają go wielokrotnie. Ciateczka mogą też stosować współpracujący z nami reklamodawcy. Czytaj więcej »

Akceptuję Politykę plików cookies

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2001 - 2025 Globtroter.pl