Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Tanie noclegi-LWÓW |
autor komentarza: emirek |
data dodania: 2012-10-14 15:45:29 |
treść: Witam, Polecam noclegi u Swietłany. Byłam w Odessie od 1 do 12 września. Nocleg zatwierdziłam przez telefon. Konkretnie spałam spalam u pani Ludmiły, ponieważ Swietłana nie miała już miejsc. Wyglądało to w ten sposób, że na lotnisko przyjechała po mnie i narzeczonego synowa Swietłany Olga, która zawiozła nas do swojej matki Ludmiły. Swietłan i Ludmiła mieszkają blisko siebie. Pokój był około 12m kwadratowych, z TV (nawet polskie programy), radiem, balkonem i klimatyzacją. Na dole kuchnia i łazienka. We wrześniu byliśmy tam tylko we dwoje i pani Ludmiła, która bardzo o nas dbała. Wyposażyła w mapy, koce, ręczniki, parasol na plaże, itp., nawet upiekła ciasto. Wszystko wyjaśnia i chętnie opowiada o historii kraju. Standard dobry, wiadomo, gdyby był komplet gości (czyt. jeszcze dwa pokoje zajęte) to mógłby być problem z łazienką. Do plaży 15 min - wolnym spacerkiem Do centrum - marszrutką 35 - 45 min Zalety - niedaleko piękna plaża, cisza i spokój, relaks, blisko bufet, gdzie dają prawdziwe i pyszne ukraińskie jedzenie - TANIO płaciliśmy 200 hrywien za dobę za dwie osoby (ok.45 zł/os) Wady - daleko do centrum - jeśli ktoś chce codzienni balować KONTAKT: Ludmiła 0482 - 370-115 OLGA 0939771691 Odessa 25016 Ogrodnaja 5/2 (Uwaga trudno znaleźć na google maps) Pozdrawiam i życzę miłego pobytu w Odessie |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.