Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: wróciłam z Gruzji |
autor komentarza: Swierszcz |
data dodania: 2012-10-29 17:23:24 |
treść: Witam wszystkich. Na przełomie kwietnia/maja odwiedziłam ten uroczy kraj jakim jest Gruzja. Zachwyciła nas ona przepięknymi krajobrazami, miastami, ale przede wszystkim ludźmi. Nigdy wcześniej nie doznałam takich wspaniałych przeżyć jak podczas wizyty w Gruzji. Otwartość i pozytywne nastawienie Gruzinów do innych ludzi są czymś naprawdę wyjątkowym. Podróżowaliśmy autostopem( w większości,,,i nie było z tym problemu) oraz 2 razy jechaliśmy marszrutami (co stanowiło dla nas dodatkowa atrakcję- busik wypchany po brzegi miejscową ludnością). Mogę śmiało wyznać: I love Georgia!!! |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.