Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Ekwador - zdjecia i relacja |
autor komentarza: marek.kos |
data dodania: 2007-06-23 22:00:20 |
treść: Tydzień temu wróciłem z Ekwadoru. Kilka dni przymierzałem się do wyjścia na Cotopaxi, byłem w schronisku na południowej stronie i przed schroniskiem na północnej stronie. Ale wiał tak silny wiatr, że ciężko było wogóle otworzyć drzwi samochodu. Spotkałem ludzi schodzących ze szczytu, byli tak zmęczeni, że nawet nie odpowiadali na żadne pytania, jakby nikogo nie widzieli i nic nie słyszeli. Wtedy całkiem zrezygnowałem. Jak jest w północnym schronisku, bo zapewne stamtąd wychodziliście. W biurze w Latacunga powiedziano mi, że jest tam ok. 10 stopni. To prawda? Jest tam wogóle jakieś ogrzewanie? Dają też śpiwory na noc? Możecie dokładniej opisać to schronisko? Uparłem się na Cotopaxi i jadę tam jeszcze raz w sierpniu lub pażdzierniku. A może ktoś z was się też wybiera? Szukam chętnych. Jednej osobie mógłbym pokryć część kosztów podróży, bo mam bezpłatne bilety na trasie WAW-AMS-UIO. Warunki do ustalenia. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.