Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Wizy do Iranu |
autor komentarza: motoxpresstour |
data dodania: 2012-11-11 13:36:36 |
treść: Fotodrabie z przykrością muszę stwierdzić, z perspektywy czasu, że póki co Twoje informacje są mocno nieaktualne, bez problemu przejechaliśmy przez Iran, załatwiając wizy właśnie w Trabzonie, co było najlepszą radą jaką dostaliśmy na forum, Bez problemu też wjechaliśmy do Pakistanu. Cóż mamy mały problemy z tutejszą biurokracją jednak wcale nie oznacza to, że Beludżystan jest niebezpieczny dla turystów (no, czasem się postrzelają między sobą, wielkie halo ;)) i że wreszcie nie ruszymy (Polska ambasada w Pakistanie ma zapalonego motocyklistę na stanie, który stara się nam pomóc!). Na przyszłość staraj się unikać takich stwierdzeń np. że " z tego co wiem na chwile obecna nie dostaniecie wizy na taki przejazd (Pakistan)", albo "Tutaj oprocz CDP potrzebuja jeszcze zezwolenie na wwiezienie motorow", bo tylko straszysz, a nie uprzedzasz. Miło, że starasz się pomóc, ale pamiętaj, że pytanie było tylko o wizy do Iranu i tutaj wszystkim możemy polecić Trabzon :) Myślę, że to koniec wątku :) Ps. Mam nadzieję, że tym razem nie odczytałeś ŻADNEJ agresji z mojej strony. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.