Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Fantastyczna miejscówka !!!! |
autor komentarza: mario-mil |
data dodania: 2012-11-14 20:17:09 |
treść: Namor39 Pisanie o All Inclusive na tym forum to jak wznoszenie okrzyków CHWDP na akademii z okazji Dnia Policjanta. A na poważnie to są inne fora gdzie można dyskutować o wyższości jednego resortu nad innym i gdzie darmowe drinki mają ładniejszą palemkę. Jednak mimo wszystko podejmę polemikę z twoim postem. Nie mam nic na przeciw aby ludzie którzy mają na to ochotę płacili za to że spędzają urlop w molochu z setkami innych ludzi,jeździli na wycieczki fakultatywne z 60-cioma współtowarzyszami i dali sterować się przewodnikowi jak stadko baranków.Sam bardzo dawno temu brałem w tym udział i byłem zadowolony.. Jak wszyscy doskonale wiedzą bardzo duże biura podróży jak TUI lub Neckermann są w stanie wynegocjować niskie stawki poprzez zapewnienie hotelom małych ale pewnych pieniędzy za dużą ilość sprzedanych pokoi. Pensjonat Basi i Artura jest bardzo kameralny i cena 25EUR za dwójkę(bez klimatyzacji-my nie potrzebowaliśmy) nie jest duża.Do dyspozycji pool. Wspaniali gospodarze-bezcenni. Oczywiście na Sri Lance można przenocować znacznie taniej ale wtedy masz zagrzybioną łazienkę a w pokoju oprócz Was dwojga jeszcze setki karaluchów. Jest w języku niemieckim określenie Preis-Leistungs-Verhältnis(w wolnym tłumaczeniu stosunek ceny do jakości) i w tym przypadku Surfing Villa jest nie do pobicia. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.