Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: ceny w Etiopii pytanie? |
autor komentarza: casilda |
data dodania: 2012-11-20 10:13:56 |
treść: o jeju, jeju. Straszne,że mam takie pytania. Nie chodziło o mi o wczasy z drinkiem i palemką,po prostu pytam, bo nie wiem czy tachać ze sobą całą kasę(teraz wiem,że tak). Co do toalet są tam prywatne autobusy więc może...po prostu mam nie miłe wspomnienia z Maroko, gdzie przez 7 godzin kierowca nie zrobił ani jednego przystanku. Musiałam się rozbeczeć jak dziecko i wtedy się zatrzymał. Może inni ludzie nie piją wielu litrów wody podczas upału ale ja wolałabym mieć komfort,że mogę pić i mogę sikać :-), chyba proste nie?. Pozdrawiam wszystkich i dziękuję za rady. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.