Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Stopem po Europie :) |
autor komentarza: wesyasz:) |
data dodania: 2007-06-30 10:53:54 |
treść: Witam wszystkich :) Planuje w lipcu wypad stopem po Europie. Moje plany wygladaja nastepujaco (podam panstwa oraz glowne miasta ktore chcialbym odwiedzic) ;) Niemcy (Berlin) Holandia (Amsterdam) Belgia (Bruksela) Francja (Paryz) Wlochy (Wenecja) Austria (Wieden) Slowacja (Bratyslawa) Czechy (Praga) Kolejnosc oczywiscie moze byc odwrotna :) Szukam towarzysza badz towarzyszki gdyz niestety na znajomych w tej kwestii to nie mam co liczyc. Mam 20 lat, studiuje i jestem bezkonfliktowy :) Mieszkam we Wroclawiu. Jesli ktos bylby zainteresowany szczegolami to niech pisze tutaj, na gg 3230975 lub maila wesyasz@o2.pl :) Pozdrawiam :) |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.