Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Ceny i droga |
autor komentarza: nefertari |
data dodania: 2013-01-18 12:45:42 |
treść: http://opodrozach.blogspot.com/ Tu znajdziesz moja relację z podróży do wietnamu. 1. Temperatura jest zróżnicowana. Na północy lało i było zimno. W Sapie chodziłam w polarze i kurtce przeciwdeszczowej. Na Ha Long było ciut lepiej. Dopiero w Hoi An zaświeciło słońce i moja skóra złapała trochę koloru.W Sajgonie było chwilami upalnie. 2. W Wietnamie dostaniesz plecek ale raczej podróbki np. deutera o słabej jakości. Polecam poszukać u nas czegoś. Sa teraz promocje. 3. Jedyne co kupowałam to skarpetki :-) para 1$ - i tak pewnie przepłaciłam. 4. Aktualnych cen nie znam. Moge tylko napisać że najtańszy hotelik za jaki płaciłam to 4$ za os w pokoju 2 os, a najdroższy to 15$ w Hoi An (tu cieżko było z wolnym pokojem). 5. Nie wiem :-) 6. Ja z Hanoi jechałam do Hue pociągiem. Potem do Hoi An busem i następnie do Nha Trang busem i tam przesiadka do kolejnego do Sajgonu. (zabrakło biletów na pociąg z Hoi An do Sajgonu). Busy na nocnych trasach mają łóżka wiec jest dość wygodnie i można sie wyspać. Pozdrawiam |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.