Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: ATAK |
autor komentarza: kaczma |
data dodania: 2013-01-23 06:55:50 |
treść: "Kolego" Fotodrab -- odpisując od początku , zdjęcia te które mam w tej chwili to drobna galeria , która została. Przez te ostatnie lata więcej pokazałem miejsc niż Ci to się śni. To co mam w tej chwili to i tak nie robi wielkiej różnicy , ponieważ jest więcej tutaj artystów jak Ty niż turystów, więc jaki sens pokazywania zwłaszcza gdy wielu bardziej interesuje Bullshit . Co do kręcenia turystyki i globtrotera to raczej Tobie się pokręciło od początku, jak myślisz dla kogo jest Globtroter jak nie turystów, może dla astronomów???! . Fakt że robisz zdjęcia podróżując , nie robi automatycznie Twoich zdjęć turystycznych , więc nie chwal się gdzie byłeś. Co do moich zdjęć to możesz te bajki tylko sobie opowiadać i odczep się od pelikanów , bo Twoje zdjęcia ptaków są żałosne , a zwłaszcza te ostatnie , będąc Tobą - tak wielkim fotografem bym wstydził się pokazać , więcej oczekiwałem po Tobie - gratulacje - " Co to ma być ??? " następne Twoje Bullshit http://www.globtroter.pl/zdjecia/140245,australia,poludniowa,australia,adelaide,bird,attack.html |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.