Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Fotogeniczność Świata |
autor komentarza: [konto usuniete] |
data dodania: 2013-01-28 14:37:34 |
treść: Dlaczego akurat Szwajcaria? Góry? Widzę, że Nepal i Indonezja mają kolejnych zwolenników. Nepal mnie przekonuje, widziałem wiele niezłych zdjęc z klimatem, wydaję się być trochę mistyczny, cokolwiek by to miało znaczyć. A co takiego fotograficznego w sobie ma Indonezja? Też trudno wrzucać cały kraj do jednego worka, pewnie co innego Sumatra co innego Nowa Gwinea... Oczywiście, tak jak Colmar napisał, nie można uogólniać na poziomie całego kraju takiej Rosji czy też olbrzymich Chin. Może pytanie jest i trochę przewrotne ale moim zdaniem są kraje, które naprawdę się wyróżniają i są chetniej odwiedzane przez osoby fotografujące na poważnie (podróżujące po to, żeby robić dobre zdjęcia albo żyjące z fotografii). Nie wiem jak ta fotogeniczność zdefiniować i ubrać w słowa ale ja ją widzę po ilości udanych zdjęć z poszczególnych krajów :) Zaraz mi napiszecie, że dobry fotograf wszędzie zrobi dobre zdjęcia, niezależnie od kraju... :) |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.