Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Uganda styczeń 2013 |
autor komentarza: mroofka |
data dodania: 2013-01-29 10:59:59 |
treść: Hej, już Ci zazdroszczę bardzo:) Piękny prezent;:) W Kenii byłam kilkakrotnie. Została mi do poznania właśnie Kenia północna. W razie czego mam tam też bardzo fajny kontakt na przewodnika, który organizuje safarii i różne inne wyprawy. Byłam z nim kilka razy (zabierając przyjaciół, siostrę itp.) - chętnie podrzucę Ci do niego mail i możesz ewentualnie zobaczyć co Ci zaproponuje. W planach uwzględnia to co ważne i wychodzi trochę poza ramy takiego sobie zwykłego podróżowania. Na pewno się ucieszy jak będzie wiedział, że kontakt masz od Moniki (od Ole - to mój masajski przyjaciel). Czerwiec-liepiec to chyba pora deszczowa, Choć pewnie też ma swoje plusy. Choć trzeba będzie się upewnić czy drogi są przejezdne. Z porami deszczową i suchą też jest teraz zamieszanie. Koniec grudnia w Ugandzie był np zaskakująco dla nas zimny. Nie oczekiwaliśmy tego, ale polarki w pieszych dniach mieliśmy cały czas pod ręką i wiele czasu na sobie. Trzymam kciuki za egzamin i pozdrawiam ciepło. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.