Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Uganda styczeń 2013 |
autor komentarza: swift |
data dodania: 2013-01-29 23:11:00 |
treść: http://www.tripadvisor.com/ShowTopic-g293840-i9254-k3711067-Chimp_treks_in_Budongo_Forest_Murchison_Falls_NP-Uganda.html To jest odnośnik do miejsc gdzie mozna spotkać i jak wiele szympansów w Ugandzie. Pisałem o lesie Budongo do, którego sie jedzie prawie cały dzień z Murchison Falls NP i to własnie o te miejsce chodziło zapewne Twojemu przewodnikowi - to jest dokładnie opisane w załączniku. W samym parku Murchison Fallsna pewno ich nie ma. Wiem to najlepiej, bo byłem tam dwa razy po klika dni - i służę zdjęciami, a nie się wymądrzam; Po prostu zajmuję sie amatorsko przyrodą wschodniej Afryki. Polecam jeszcze Semliki Game Park, ale nie polecam Semliki Forest, który łączy się Kongo i jest potęzną dżunglą . Pełno w niej węży, żmij i insektów. W listopadzie łazilismy tam po kolana w błocie. Z Fort Portal to godzina jazdy - jeszcze rok temu 8 godzin. Chętnie obejrzałbym trochę zdjęć na portalu np. szympansów. Ja tu wrzuciłem trochę zwierząt i innych fotek |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.