Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Indonezja 14 - 27 MAJ 2013 |
autor komentarza: Dorota_H |
data dodania: 2013-02-07 14:57:55 |
treść: fotodrab, dzięki za info! Mam na Indonezję tylko 2 tygodnie więc niewiele uda mi się zwiedzić. Raczej odpuszczę sobię Celebes, bo tam potrzebowałabym kolejne 2 tygodnie :) A nie chcę cały czas ganiać po wariacku bo to nie o to chodzi. Zrobię tak jak mówisz, na Javie Yogakarta, Bromo, Ijen, potem trochę zwiedzania na Bali a na odpoczynek zostawię sobie Lombok lub Gili. A czy warto popłynąć na Nusa Lembongan i NusaPenida czy odpuścić? Z tego co mówisz to rozumiem, że do Salong Belanak kiepska droga prowadzi. A jak długo się jedzie w to miejsce z Lembar? I czy jest tam możliwy nocleg? Które miejsce poleciłbyś na kilkudniowy wypoczynek? |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.