Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Seszele na własną rękę |
autor komentarza: paukurz |
data dodania: 2013-02-09 17:46:02 |
treść: Korzystając z genialnej promocji Emirates w kwietniu wybieram się na Seszele, plan mam taki by z 4 dni spędzić na Mahe Island i ją objechać a potem udać się na Praslin i stamtąd na mniejsze wysepki. Mam parę pytań 1) gdzie najlepiej wynająć auto? Czy na lotnisku jest duża przebitka cenowa? Jakie są drogi? 2) Co najb warto 3) Czy powinnam rezerwować nocleg wcześniej? Z doświadczenia wiem, że na miejscu udaje się dostać lepsze ceny ale ponoć bez noclegu są problemy z wizą? 4) Loty z Mahe do Praslin są dosyć kosztowne, ile kosztuje statek? Jak z bezpieczeństwem na statku? Dziękuję i pozdrawiam |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.