Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Forum - propozycje zmian |
autor komentarza: Heyerdal |
data dodania: 2013-02-15 13:19:52 |
treść: Ahoj! Mam propozycję w kwestii poprawy przejrzystości forum. Obserwując budowę innych , doszedłem do wniosku , że może warto byłoby poprawić i to. Może zamiast listy wątków i dodawania w całej " kupie " tematycznej - podzielić na podgrupy. Na przykład: Działy główne: 1 - Sprawy forum 2 - Według kontynentów/krajów docelowych 3 - Pozostałe z rozwinięciem na poddziały: 1 -Sprawy techniczne Konkursy Spory /inne 2 -wiadomo - kontynenty plus kraje według morze jakichś regionów-w takim stylu: typu Bałkany, Europa wsch, płw iberyjski, Skandynawia, inne etc. 3 -Śmietnik/archiwum wątków kupię /sprzedam/ oddam /wymienię porady w sprawach sprzętowych transport wszelaki turystyka rowerowa/kajaki/piesza OT/dyskusje ogólne(np: rozmowy o związku Polki z Hindusem (podałem akurat ten bo mocno rozwinięty)) Co myślicie o tej propozycji? Poza tym może poruszymy tu propozycję zmian technicznych, bo np: spotkałem się często z potwierdzonym przez użytkowników przypadkiem problemu wysyłania postów na PW- po napisaniu wciąga post i on ginie i trzeba sie logować ponownie i pisać od nowa. pozdrawiam Lech |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.