Forum dyskusyjne dodanie komentarza
| temat: Tajlandia-czy jechac W SIERPNIU ? |
| autor komentarza: Travelholick |
| data dodania: 2013-02-26 00:06:49 |
| treść: Za wszystkie info sliczne dzieki .( przedwczoraj odpisal na Twoj post a widze , ze nie ma go on line - dziwne.Nie bylam w Tajlandi a juz jestem w niej zakochana.Na pewno jest ciekawsza niz Malediiwy ,o ktore pytales.Tam pojechalam z dzieciakiem wiec wygodnie mi bylo z burem ( bonvoyage.pl oraz http://www.dreamtours.pl/-od nich mialam cene za za 2 os dorosle 1600 eur. po 800 stowek z Niemiec.3 lata temu -na lastach maja dobre ceny.Na male. przypada z reguly 1 hotel na 1 wyspe wiec raczej wyspe trzeba polecac :) ja bylam na Ocuvelli i Kuramati ( tu sa 3 hotele,wyspa wieksza - najfajniejsze domki sa przy lagunie - takze z wlasna plaza.Cudnie. Pewnie inaczej niz w Tajlandi bo tu rzeczy "do robienia "trzeba sobie wymyslac jako ze wyspe mozna przez godzinke obejsc :)Chociaz ja moglam sedziec i patrzec godzinam na zmieniajace sie odcenie oceanu. Dla zakochanych M. sa idealnym miejscem :))Niezakochanych tez.. Dzis na lotnisku wdzialam oferte TUI przelot do Bangkoku za ok 1400 zlotych last min /gwoli informacji.Moze warto same przeloty wykupywac z biur ( nie moge znalezc taniej bletow do BGK niz za 2500 zl "u qatara".:(Pozdrawiam |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.