Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Transport w Doha |
autor komentarza: brabus |
data dodania: 2013-02-26 15:28:43 |
treść: W upał chcesz iść? juz terz jest goraco.Ja szłamz bagazem podrózmy, do mirjsca gdzie mieszkałam ,da sie-ale tem na zewnatrz wynosiła 28 stopni.I i marsz trwał około 15-20 minut.A jeszcze około 15 min do souku. Jesli chcesz sie kapać w morzu -zapomnij-Plazy publicznej nie ma.Ja kapałam sie na terenie hotelu-gdzie za wejscie na plażę i korzystanie z niej zapłaciłam 50 riali( po zniżce),a woda była jak gprąca zupa.Ale mozna iść na Corniche-tam duuuuuze tereny trawy .gdzie można poleżeć i popatrzeć na panoramę Doha i wieżowców. Można tez autem terenowym wybrać sie na pustynie i .....po kropkach z nawigacji zaprowadzi Cie na morze i granicę z Arabia Saudyjską.Można też spotkac dzikie wielbłady..."pasące?się na pustyni....a! i Arabów prześcigających się na białych olbrzymich mechanicznych rumakach,i bardzo pomocni jak sie zakopiesz w piasku.Ogólnie-super i przygoda pewna. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.