Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Hallstatt noclegi |
autor komentarza: msh39 |
data dodania: 2013-03-11 17:08:26 |
treść: Witam wszystkich! Razem z dziewczyną planujemy wybrać się na majówkę do malowniczego miasteczka w Alpach austriackich, a mianowicie do Hallstatt. Niestety mam pewne trudności ze znalezieniem kwatery za rozsądną (jak na studencką kieszeń) cenę. Różne serwisy bookujące twierdzą, że praktycznie nie ma już w miasteczku miejsca, żeby kogokolwiek wcisnąć. Jednakże zastanawia mnie czy na pewno wszystkie pensjonaty (szczególnie te mniej spektakularne, bez gwiazdkowe) są zarejestrowane w takich systemach? Podejrzewam, że nie (choćby na przykładzie naszego Zakopanego, gdzie niby nie ma już miejsc, a zawsze na dworcach stoją miejscowi pytając czy ktoś szuka noclegu). Przechodząc do setna chciałem się poradzić czy: 1) Ktoś ma jakieś doświadczenia z tym miejscem, pod względem znalezienia taniego zakwaterowania? 2) Po niepowodzeniach (hotele/pensjonaty nawet nie odpowiadają na maile) zaczynam się zastanawiać, czy rozsądnie będzie wziąć na wszelki wypadek namiot i jechać na przysłowiowego Jana, czyli bez żadnych wcześniejszych rezerwacji. Martwi mnie jedynie, że gdyby nastąpiła konieczność spania pod namiotem, mogłoby być po prostu za zimno.. Z góry dziękuję za wszystkie rady. Pozdrawiam serdecznie |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.