Forum dyskusyjne dodanie komentarza

powrót

temat: Relacje z Tanzanii
autor komentarza: SzczytyAfryki
data dodania: 2013-03-19 16:17:46
treść:
Wszystkich zainteresowanych i szukających informacji na temat Tanzanii zapraszam do przeczytania świeżej relacji z tego kraju na moją stronę:
http://www.gerber.d7.pl

Trzy tygodnie temu wróciłem z trzeciej wyprawy do tego kraju.

Jeżeli ktoś szuka inspiracji dla swojego wyjazdu do Tanzanii, zdjęć i praktycznych informacji - zapraszam do przeczytania moich relacji z 2011 roku (Serengeti, Ngorongoro, Lake Natron, Zanzibar) i najświeższej relacji z lutego 2013 (Mount Meru, wybrzeże Oceanu Indyjskiego).
Z wcześniejszego wyjazdu z 2008 roku (Kilimanjaro, Lake Eyasi, Safari w Parkach Narodowych północnej Tanzanii (Arusha, Lake Manyara, Ngorongoro, Tarangire)) mam niestety tylko zdjęcia, a praktyczne informacje w głowie.
Oczywiście wszystko ze sporą ilością zdjęć.

W ostatnim odcinku relacji z 2013 roku (ale również w jego treści) znajduje się trochę praktycznych informacji na temat aktualnych cen.
Jeżeli ktoś ma pytania zapraszam do kontaktu mejlowego - jeżeli tylko będę potrafił postaram się coś podpowiedzieć, ceny itp.
Mogę też dać namiar na małe tanzańskie biuro, z którego usług korzystałem podczas tych trzech wyjazdów.

W lutym do Tanzanii leciałem przez Rwandę i Burundi.
Bilet na trasie Warszawa - Kigali (Rwanda) oraz powrót Dar Es Salaam - Warszawa liniami Qatar Airways kosztował około 2500 zł.
Bilet na trasie Bujumbura (Burundi) - Nairobi - Dar Es Salaam liniami Kenya Airways oraz Precision Air kosztował około 1200 zł.
tytuł:
treść:
użytkownik: hasło:

Strefa Globtrotera

Forum dyskusyjne

Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.

Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.

Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.

Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.

Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.

Jak dodać wątek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
  2. Zaloguj się (na każdej stronie)
  3. Utwórz nowy wątek na forum [tutaj]
X

Serwis Globtroter.pl zapisuje informacje w postaci ciasteczek (ang. cookies). Są one używane w celach reklamowych, statystycznych oraz funkcjonalnych - co pozwala dostosować serwis do potrzeb osób, które odwiedzają go wielokrotnie. Ciateczka mogą też stosować współpracujący z nami reklamodawcy. Czytaj więcej »

Akceptuję Politykę plików cookies

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2001 - 2025 Globtroter.pl