Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Lwów - Czerniowce - Suczava |
autor komentarza: tumba |
data dodania: 2007-07-20 10:53:01 |
treść: Witam! robilem ta trase w zeszlym roku i polecam Ci zamiast jechac pociagiem z przemysla do Lwowa to dojedz sobie do Przemysla, stamtad do medyki za 2 zł lub w promocji za 50 gr :) i po przekroczeniu granicy stoja marszrutki na dworzec glowny we Lwowie koszt od 8 do 10 hrywien czyli od 5 do 6 zł. Bilet w platskartnym wagonie wyniosl mnie 36 hrywien i kupilem go bezproblemowo na stacji tzn probemy sa ale tylko przy okienkach informacyjnych o ironio! Jezeli chodzi o miejsca lezace to teoretycznie mozna nazwac to miejscem lecacym ale z doswiadczenie w platskartnej nie polecam bo warunki bywaja przerozne. PS w czerniowcach nie daj sobie wcisnac taksowki ani innych roznych konwojow ktore chca zaplaty tylko w dolarach. W moim przypadku popytalem chwile mieszkancow i polecili mi goscia ktory jezdz do suczawy i tak za 12 zl znalazlem sie w suczawie. Co do niedzieli to nie mam pojecia pozdrawiam |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.