Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Zwiazek ... kobieta Polka Mezczyzna Hindus !!! |
autor komentarza: Monica_1990 |
data dodania: 2013-03-22 23:05:04 |
treść: skoro nie jestes zazdrosny to ciekawe po co weszles na te forum :) Jestem w roznych miejscach i widze te zwiazki polek z polakami podam przyklad moze jak ost slyszalam z przymierzalni kurwo szybciej przymierzaj te spodnie bo glodny sie robie...- gorzej niz w tych muzumanskich krajach juz polacy za granica sie robia... Chyba zaden polak mi nie pokazal tyle szacunku co moj maz nigdy na mnie nie nakrzyczal ani nie pospieszal w sklepie. Polacy to zenada, a potem wielkie zdziwko ze mnie zona dla hindusa zostawila. Brzydze sie takimi |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.