Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Stopem - Hiszpania, Maroko, moze cos jeszcze? :) |
autor komentarza: d-x9 |
data dodania: 2007-07-23 22:23:18 |
treść: Generalnie szukam dziewczyny do wspólnego stopowania po Europie :) Wiadomo, że kierowcy najbardziej dażą zaufaniem pary dziewczyna + chłopak więc łatwo się stopuje i jednocześnie taka konfiguracja jest dosyć bezpieczna :) Mam 21 lat, studiuję i jestem pozytywnie nastawiony do życia :) Z charakteru raczej spontaniczny, żyjący i cieszący się chwilą. Bezkonfliktowy :) Generalnie chcę jechać na południe, przez Czechy i Austrię przejazdem, później już obowiązkowo wybrzeżem :) do Hiszpanii. Chwila poznawania Barcelony, szczególnie cudowna jest podobno nocą :) Z Barcy na Gibraltar, stamtąd do Ceuty i na Maroko :) tak 2-3 dni chciałbym tam spędzić. Myślałem by w drodze powrotnej zahaczyć o Portugalię ale to niekonieczne :P No i później może nieco bardziej centralną Hiszpanią, dalej wlecieć na 1 dzień do Paryża, a później prawdopodobnie do domu, chyba że starczy jeszcze pieniędzy i krzepy to można zahaczyć o Belgię (Bruksela) i Holandię (aaa ciastka z haszem ;)). Generalnie jestem bardzo otwarty na wszelkie propozycje i napewno się dogadamy :) Skontaktować się można ze mną poprzez mail d-x9@o2.pl oraz GG 6480318 :) Pozdrawiam PS. start planuję na początek sierpnia :) |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.