Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: profilaktyka antymalaryczna w Indiach Pn |
autor komentarza: stepowa |
data dodania: 2007-08-08 19:32:05 |
treść: Jeszcze kilka dni temu przeczytałam w pasie, że w związku z powodziami należy się spodziewać wybuchu malarii, a powódź jak wiadomo na północy - Indie, Nepal, Bangladesz. Nie sądzę, żeby to całe robactwo, które się tam teraz wykluje do końca września miało zemrzeć. Przypominacie sobie ile much i komarów atakowało w Polsce na terenach popowodziowych kilka miesięcy po opadnięciu wody ? Wcale nikogo nie chcę straszyć. Sama jadę do Indii pod koniec września i też nie uśmiecha mi się truć się tabletkami. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.