Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: profilaktyka antymalaryczna w Indiach Pn |
autor komentarza: artur_ek |
data dodania: 2007-08-08 20:50:29 |
treść: Jak masz jeszcze czas o idz do lekarza niech Ci przepisze recepte na zastrzyki przeciw żółtaczce. Przyjmuje się je w odstępie co miesiąć. Trzeba przyjąć 2 żeby działało. Jak poszedłem do pani doktur i po recepte na Arachine i powiedziaem że nie mam szczepień do babka się po głowie popukała. I teraz po czasie twierdze ze miała racje. Brud jest tam niemiosierny, a hindusi mają brzydki zwyczaj polegający na ponownym napełnianiu butelek po wodzie wodą z kranu. Raz coś takiego kupiłem aż mnie cofneło po otwarciu takim smrodem waliło. W Varanasi jako ciekawostke dodam że wszystkie hotelowe prześcieradła prane są w Gangesie. Widziałem to na własne oczy. Dowód jest na zdjęciach: www.zeber.pl w dziale Ganges River. Zatem lepiej kup te tabletki i jak masz czas zrób sobie te dwa zastrzyki nie będzie przykrych niespodzianek po powrocie. Artur |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.