Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: świeżo po wizycie w Birmie |
autor komentarza: pavep |
data dodania: 2013-06-06 09:35:23 |
treść: Zanegowałeś mój rzeczywisty czas przejazdu. Nie mam żadnego interesu w tym żeby kłamać i mówić nieprawdę. Wyraźnie napisałem że część trasy pokonaliśmy autostradą!!!. Czlowieku wyluzuj trochę, wprowadzasz tylko kwas. Chodziło mi o to że 3/4 backpacerów których spotkałem na swojej drodze podróżowali po Birmie 2-3 tygodnie. Większość ludzi czytających te forum może sobie rownież pozwolić na max 3-4 tygodniowy urlop, więc zadaj sobie pytanie czy wskazówki z mojego dwutygodniowego pobytu będą dla nich cenne? |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.