Forum dyskusyjne dodanie komentarza
| temat: lokalne biura podróży w Playa del Carmen |
| autor komentarza: DKG |
| data dodania: 2013-06-16 19:51:35 |
| treść: Witaj, Nasza podróż do Meksyku była niesamowita i z chęcią bym wybrała się jeszcze raz... ale świat jest zbyt duży aby ciągle wracać w te same miejsca. My skorzystaliśmy z biura Mexico Entero. najpierw miała być to tylko Chichen Itza ale wykupiliśmy od nich jeszcze dwie inne wycieczki (Coba-Tulum oraz Sian K'aan) Według mnie rewelacja. Jestem po turystyce i nie mogłam się przyczepić do niczego jesli chodzi o organizacje tych wypraw. Z resztą do tej pory utrzymuję stały kontakt z kilkoma osobami z biura:) Sami wybraliśmy się na Cozumel. Najlepiej na własną rękę wypożyczyć autko (ale już na Cozumelu a nie w PDC) i samemu śmignąć dookoła wyspy. Jest tam taki bar reggae (bardzo tanie piwo) - niesamowita atmosfera. Jest również i plantacja agawy. Podobno calkiem ciekawa ale my pojechaliśmy za późno i było już zamknięte. Po Cozumelu jeżdżą głównie turyści więc bać się raczej nie trzeba:) po PCD trzeba bardzo uważać bo to co nam się europejczykom wydaje za słuszne wcale takie w meksyku nie jest:) Cenote Ik kil jest przecudna i robi niesamowite wrażenie. Dużo czasu tam się raczej nie spędza ponieważ woda zimna (haha) a i dosyć dużo ludzi. W razie pytań pisz na dominikakaminska@o2.pl Pozdrawiam. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.