Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: PODRÓŻOWANIE - CO JEST CELEM? RODZAJE PODRÓŹNIKÓW? |
autor komentarza: gusika |
data dodania: 2007-08-10 14:56:56 |
treść: Hm....pomyslmy. Ja zazwyczaj z kazdej swojej dluzszej wyprawy zyskiwalam przyjaciol. Co dla mnei jest wazne? staram sie wtopicz w miejscowa spolecznosc o ile to mozliwe, tzn zawitac do domu przyjaciela, zpozyc posilek, porozmawiac o ile sie uda w ichniejszym jezyku. Z kazdej wyprawy mam wiele przemyslen i czasem wewnetrznych przezyc. Samo podrozowanie i odchaczanie na mapie nie jest celem samo w sobie. Wazne jest z kim i jak przebywam droge. Odkad w zycie weszly aparaty cyfrowe, wszystko jest dostepne, mozna poleciec w kazdy zakatek swiata stalo sie to moze faktycznie proste jak drut, a czasem zbyt trywialne, zbyt marketingowe, modne, czasem nawet traca tandeta. Nie interesuja mnie miejsca hotelowe i drinki podawane w hotelowym barze, nie robie zdjec samej sobie na 100 zdjeciach na 120 mozliwych. To co cenie to unikalnosc, wysilek intelektualny i fizyczny zeby dobic do celu. Poza tym kocham sie przemieszczac:) |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.