Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Afganistan stopem |
autor komentarza: usunięty/nieznany |
data dodania: 2013-07-06 04:56:38 |
treść: To moze ja zapytam wprost - dlaczego akurat tam? Warto? Ja naprawde rozumiem chec poznawania swiata, ale zeby dla checi "zobaczenia czegos" ryzykowac zyciem? Daleki jestem od ideii siedzenia na kanapie bo sam mam bardzo aktywny tryb zycia, ale pchac sie tam gdzie naprawde gina ludzie? Jakby swiat byl maly i brakowalo pieknych miejsc gdzie mozna pojechac bez podejmowania bezsensownego ryzyka. To moje zdanie, mozesz sie oczywiscie nie zgodzic. Moze dlatego, ze dla mnie ciekawsza jest idea przejechania "nudnej" Mongolii czy Nowej Zelandii na rowerze niz ryzykowanie zyciem dla autostopu tam gdzie jest to naprawde ryzykowne. Moze wpis na Facebooku nie bedzie az tak imponujacy... Pozdrawiam, Iguan -- Iguan007 Sezon caly rok: http://picasaweb.google.com/iguan007/Australia |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.