Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Bali-Gili-czy warto jechać na gili??? |
autor komentarza: jamaj |
data dodania: 2013-07-14 17:25:20 |
treść: Oczywiście że można przejechać wyspę bemo ale i tak gdzie się nie zatrzymasz to jesteś chodzącym portfelem równie dobrze można przejechać bemo inną wyspę np.Sumbawa była pod tym względem rewelacją a Bali to największa porażka jaką widziałem w Indonezji może po za europejskim jedzeniem za którym po jakimś czasie zrobiło nam się tęskno, Ubud owszem widziałem i nie został bym tam nawet na 1 noc Sanur to też porażka nawet ładnej plaży tam niema Kuty nawet nie próbowałem zobaczyć a plaże w Lovinie to totalna porażka tonąca w śmieciach Świątynie prawie wszystkie wyglądają tak samo a jak już jest jakaś ładniejsza to są tam bandy wrzeszczących dzieciaków i kilkanaście autokarów z Japończykami i to dla mnie jest prawdziwy klimat Bali a tego o którym wcześniej czytałem te wszystkie ahy i ochy np.o wyjątkowym klimacie Ubud tak klimacie centrum handlowego nawet nie chce mi się czytać bo to musi być pisane przez ludzi ze zorganizowanych wycieczek co w tym roku wyrwali się na egzotyczną Bali zamiast kolejny raz do Egiptu. Sorry może nie wszyscy ale takie niestety odniosłem wrażenie, może i faktycznie mają bogatą historię i kulturę ta jednak interesuje mnie znacznie mniej niż geografia dzika przyroda i ludzie którym nie zapalają się $ $ takie światełka w oczach na widok białasa |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.