Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Argentyna, Chile- jaki budżet? |
autor komentarza: mono01 |
data dodania: 2013-08-11 22:03:30 |
treść: Dzięki wielkie. Na razie robię przymiarki, wyjazd planuję w przyszłym roku w zależności od promo biletu lotniczego. Jeżeli trafi się okazja jak niedawno na lot z Europy do Ushuaia za 2 tys zł to nie będę się zastanawiać. Aktualnie jestem po powrocie z Boliwii i Peru więc podróż w tym roku jest bez szans. Interesuje mnie głównie Patagonia i zobaczę co jeszcze jak usiądę do jakiegoś wstępnego planowania. Dlatego szczególnie dziękuję za info odnośnie wstępu do Torres del Paine. Może mógłbyś m.inn napisać coś o kosztach w Los Glaciares? interesuje mnie konkretnie wymiana na czarnym rynku, jak to wygląda, jakie ryzyko? ( pewnie wóz albo przewóz) zajmują się tym cambiści? |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.