Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: WIZA DO BIRMY |
autor komentarza: [konto usuniete] |
data dodania: 2013-08-19 20:50:33 |
treść: Nie mam jeszcze biletow, wizy zreszta tez bo chce sie tam wybrac dopiero w grudniu. Pewnie zrobie ja tak jak ostatnio, po drodze w Bangkoku lub innym sasiednim kraju (bo nie tylko Birma w planie tego wyjazdu). Bangkok jest najtanszy, ambasada dziala bez problemu i nie trzeba wysylac paszportu. Nie wiem jak teraz to wyglada z tym Berlinem ale kiedys chcieli zeby im wysylac razem z paszportem w kopercie kase na przesylke zwrotna... Turystyczna wiza na 28 dni jest wazna 3 miesiace od wystawienia wiec i tak nie mozna jej zrobic z duzym wyprzedzeniem. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.