Forum dyskusyjne dodanie komentarza

powrót

temat: Wymiana wrażeń z podróży;-)
autor komentarza: mrcanberra
data dodania: 2013-08-20 14:48:51
treść:
Ja generalnie chciałbym być miły, bo żadnej dziewczyny nie chciałbym może swoim dziwnym pytaniem czy sugestią urazić no, ale właśnie jak wcześniej napisano wiele z tych zdjęć to raczej typowe zdjęcia, jakie się widzi wieli ludzi na nk fc. Ja tu byłem/am, ja to widziałam itd. Prawdziwy podróżnik nie przedstawia siebie na prawie każdym zdjęciu tylko to, co widział.

Druga sprawa np. taki gość jak ja, po obejrzeniu iluś tych fotek chciałby się dowiedzieć coś więcej o tym autorze. Jak przeglądam fotki W. Cejrowskiego to wiem, że on podróżuje to jego sposób na życie on się tym zajmuj i wiem z im mam do czynienia, a u Ciebie?

Dobrze dodać coś O mnie, napisać, czym się zajmujesz abyśmy wiedzieli, z kim mamy do czynienia, bo tak to ja się zastanawiam, z kim mam do czynienia.
tytuł:
treść:
użytkownik: hasło:

Strefa Globtrotera

Forum dyskusyjne

Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.

Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.

Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.

Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.

Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.

Jak dodać wątek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
  2. Zaloguj się (na każdej stronie)
  3. Utwórz nowy wątek na forum [tutaj]
X

Serwis Globtroter.pl zapisuje informacje w postaci ciasteczek (ang. cookies). Są one używane w celach reklamowych, statystycznych oraz funkcjonalnych - co pozwala dostosować serwis do potrzeb osób, które odwiedzają go wielokrotnie. Ciateczka mogą też stosować współpracujący z nami reklamodawcy. Czytaj więcej »

Akceptuję Politykę plików cookies

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2001 - 2025 Globtroter.pl