Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Wycieczki z wyspy Phuket |
autor komentarza: Sa-Bina |
data dodania: 2013-09-01 15:00:22 |
treść: Hej Hitchike! Na Phuket (Kamala) mamy hotel zarezerwowany na całe 2 tyg. I zmienić tego już nie możemy. Poza tym nie chcemy ze względu na to, że mamy spory ekwipunek nurkowy i jeździć z nim tu i tam było by dość męczące. Dlatego w grę wchodzą dzienne wypady. Już o tych drogich taksówkach na Phuket czytałam. Faktycznie zdzierstwo! :( A nie ma tam jakiś busików, które dowożą do miasta Phuket? Domyślam się, że w mieście Phuket jest wiele biur oferujących wycieczki. Tylko chciałam się dowiedzieć, czy oprócz Ko Phi Phi i wyspy Jamesa Bonda jest w okolicy jeszcze coś godnego zobaczenia, czego nie powinnam pominąć! No i jakie są koszty tych wycieczek? Bo rozumiem, że na własną rękę nie koniecznie się opłaca.... Myślę jeszcze nad BKK... Tak na 2 dni (jedyny wypad na "dłużej" poza Phuket hehe). Jak się najlepiej tam dostać? Gdzieś mi śmignęło, że są połączenia lotnicze... Jak to wygląda? Orientujesz się może? |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.