Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Brazyli w 3 tygodnie |
autor komentarza: laupinka |
data dodania: 2013-09-13 10:59:18 |
treść: Hej, Ja również w marcu zwiedzałam Brazylię i miałam tylko 2 tyg, moja trasa wyglądała następująco: Salvador de Bahia- Rio de Janeiro - Foz do Iguasu (wypad do Argentyny i do Paragwaju)- Sao Paulo- Salvador de Bahia. Bardzo polecam Salvador, zupełnie inny klimat niż w pozostałych miejscach, w ktorych byłam. No i koniecznie odwiedź wodospady Iguazu - naprawdę warto. Ja byłam w Foz 5 dni i spokojnie starczyło, no chyba, że chcesz jeszcze wyskoczyć do Asuncion, ale podobno nie warto. W Rio byłam 3 dni i w zupełności wystarczy. Jeśli chciałabyś więcej info to zapraszam ;) Zdjęcia i opis trasy na moim blogu: http://laupinka.blogspot.com/2013/03/pierwsze-zetkniecie-z-ameryka-poudniowa.html |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.