Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Rezerwacja pociągu z Delhi do Agry przez Internet |
autor komentarza: Goshaer |
data dodania: 2013-10-16 09:51:23 |
treść: Witajcie, bardzo dziękuję za porady!! -Fajnie że Tobie blt udało się bez problemów z dnia na dzień kupować bilety i ja też bym tak chciała, ale większość przypadków które znalazłam w necie opowiada się za tym by być bardziej zapobiegawczym i zakupić bilet jeszcze w Polsce. :) - myślę że nie mogę pozwolić sobie na takie ryzyko gdyż wszystkie loty mam wykupione i o opóźnieniach moge zapomniec :) -Michelle- tak właśnie próbowałam wczoraj zalogowac się na tę stronę i wszystko by się udało tylko że nie dostałam sms-a aktywującego i nici z zakupów :( Powiesz proszę jak Tobie się udało? Jak wpisałaś numer komórki i czy adres podałaś prawdziwy?? |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.