Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Kto wygra? |
autor komentarza: kitekat |
data dodania: 2007-08-31 16:24:23 |
treść: No proszę. Alisson mowę odjęło i ma rzecznika prasowego! To coś nowego w Globtroterze. Skąd Ci, alexis, przyszło do głowy, ze ja porównuję umiejętności (czyje?) do umiejętności małpy? To tylko Twoja interpretacja. Istnieje hipoteza, że gdybyśmy mieli bardzo dużo (tzn. nieskończenie dużo) małp maszynistek i miałyby b. dużo(nieskończenie) czasu i papieru, to w końcu napisałyby Hamleta. Tu chodzi o rachunek prawdopodobieństwa, a nie o porównanie geniuszu (o, przepraszam) Szekspira z umiejętnościami małp. Ja sobie rozważam dużo prostszą (choć też raczej nie do sprawdzenia) sytuację, że mamy cyfrówkę i jakąś istotę zdolną do trzymania jej i pstryknięcia. Pomyślałam o małpie, chociaż ich nie ma w Chorwacji, bo pies czy kot raczej się do tego nie nadaje. W Chorwacji są tak wspaniałe krajobrazy w każdym możliwym kierunku, że z dużym prawdopodobieństwem wyjdzie coś ładnego, jeżeli nie wymagamy na przykład, żeby był zachowany poziom. W tej może skomplikowanej konstrukcji myślowej chodziło o Chorwację. A teraz czy alisson te wspaniałe możliwości w pełni wykorzystała, to już każdy sam może ocenić, oglądając zdjęcia. To było tylko w domyśle. I gdzie tu moje chamstwo? Ja zresztą jak wiele osób bardzo lubię małpy, oglądam je i fotografuję z przyjemnością. Tyle tylko, że jak można przeczytać na wielu stronach internetowych, cieszą się opinią bardzo złośliwych. I tu kończę, bo znowu będzie, ze kogoś obrażam. Wątku zdjęć crullu teraz nie rozwijam, bo na finiszu ciągle zacięta walka i gryzę palce z przejęcia. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.