Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: EGZOTYKA!!! BARDZO TANIO!!! |
autor komentarza: syrian |
data dodania: 2007-09-01 15:13:10 |
treść: cześć, mam na imię paweł, ponad 21 lat. mieszkam w małopolsce. jakiś czas temu znalazłem cudowne biuro, które sprzedaje bardzo tanie bilety lotnicze. NAJTAńSZE NA RYNKU!!! mieści się na skraju dzielnicy żydowskiej. prowadzi je pewien bardzo miły ślązak o imieniu darek, który mieszkał wiele lat w stanach i pracował w branży lotniczej więc zna ją znakomicie. można u niego kupić bardzo tanie bilety lotnicze. znalazł mi np. bilet do etiopii za jedyne 2600zł brutto !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! lub do nigerii za 2200 !!!!!!!!! a ceny do tych krajów wynoszą zwykle około 4 tysięcy !!! dlatego szukam kogoś na tanią wyprawę d jakiegoś egzotycznego kraju, w okresie grudnia i stycznia (przełom 2007 i 2008), która trwałą by około 20 dni. trasa i kraje do uzgodnienia. zobaczymy jakie będą ceny. wszystko też zależy od tego czy rodzice zdążą mi na czas oddać moje 4 tysiące. jeśli wszystko poszłoby dobrze, bilet chciałbym wykupić do końca września lub na początku października. bo czym wcześniej, tym taniej. mój numer gg to 723812 lub adres mailowy syriano@interia.pl lub luigi_pl@o2.pl (lepiej pisz na ten pierwszy a w temacie wpisz dużymi literami EGZOTYKA TRAMPING, bo jak temat nie rzuca mi się w oczy to usuwam wiadomośc bez czytania odbierając ją jako spam) prosze o kontakt, pozdrawiam, paweł, cześć. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.