Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Zdublowany bilest QATAR AIRWAYS |
autor komentarza: kiwi2013 |
data dodania: 2013-11-11 12:56:06 |
treść: Cześć i czołem Moje pytanie...robiłem w nocy rezerwacje dla znajomych na lot WARSAW BANGKOK WARSAW I tak, pierwszą rezerwację zrobiłem przez OPODO gdzie przekierowała mnie strona na PRZELEWY24 i za pośrednictwem tej strony trzeba było zrobić przelew do OPODO. Przelew miał trafić po 15 minutach - sprawdzało się to klikając SPRAWDZ TRANZAKCJE. Niestety po 15min z serwisu dostalem informacje, że moje pieniądze trafiły jako PRZEDPŁATA. Czekając kolejne 2 godziny nie dostałem na maila żadnego potwierdzenia rezerwacji. Niestety bilety na tej trasie uciekały bardzo szybko więc postanowiłem zrobić ponownie rezerwację tym razem płacąc kartą kredytową. Rezerwacje zrobiłem już bezpośrednio na stronie QATARu- wszystko przeszło- potwierdzenia mam na mailu. Dzisiaj sprawdzam na PRZELEWY24 moją PRZEDPŁATE i mam informacje ze OPODO przyjeło już ją. Czy w przypadku jeżeli jest zdublowana rezerwacja na te same osoby, ten sam lot i dzień jest możliwość anulowania takiego biletu? Dzwoniąc na linie qatarskie dowiedziałem się, że rezerwacja która jest zrobiona przez ich strona przeszła i jest wszystko ok, natomiast rezerwacja przez opodo czeka na potwierdzenie... |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.